چه زمانی عکس پروفایل تأییدشدهام قابل مشاهده است؟
آخرین بهروزرسانی ۲۱ مرداد ۱۴۰۵
همون قانون شماره تلفن اینجا هم صدق میکنه: عکس پروفایل تأییدشدهی شما فقط وقتی به طرف دیگهی یک تراکنش نشون داده میشه که کارمزد پلتفرم همون تراکنش پرداخت و تأیید شده باشه -- و فقط اگه عکستون واقعاً توسط تیم دوووبی تأیید شده باشه. در غیر این صورت خصوصی میمونه.